Over Restaurant & Partycentrum Mix

Hartelijk welkom bij Restaurant en Partycentrum MIX. Sinds begin 2020 zijn wij geopend om uw avondje uit compleet te maken en dit doen wij met veel plezier. Elke vrijdag en zaterdag is er dansgelegenheid van 21:00 tot 01:00 uur. Regelmatig organiseren wij leuke thema's zoals salsa avond met salsa workshop, Hollandse avond, kizomba avond, bingoavond, bachata avond, bingoavond, back to the ‘90 & ’00 of back to the ’80 & ’90 en nog veel meer. Bij droog weer kunt u op onze terras zitten. Houd onze website en Facebook-pagina goed in de gaten. Tevens kunt u bij ons terecht voor high tea, verjaardagen, bruiloften, vergaderingen en feesten en partijen. Graag maken wij voor u een offerte op maat.

Elke vrijdag en zaterdag is onze dansruimte geopend. Zo kunt u genieten van de muziek en lekker dansen. Er is meer dan genoeg ruimte om lekker te kunnen dansen, om te genieten van drankjes/hapjes aan de statafels of gewoon gezellig aan de bar.

Op aanvraag voor bruiloften, vergaderingen, feesten en partijen is ook onze party ruimte beschikbaar. Het is een bijzondere locatie om trouwfeesten te vieren. In 5 minuten lopen komen wij op het strand (Grevelingenmeer). Hier kunt u prachtige foto’s maken aan zee, op het strand en op de heuvels. De ruimte wordt helemaal naar uw wensen gedecoreerd en ingericht. Ook de catering hiervan verzorgen wij naar uw wensen.